Nutrición adecuada para aumentar a potencia

Non é un segredo para ninguén que cada terceiro home se enfronte ao problema de debilitar a potencia. Principalmente entre os 30 e os 55 anos, de media, o 35% "sente" por si mesmos o que é unha erección débil e unha disfunción eréctil. Polo tanto, é necesario coñecer as causas de aparición, os métodos de prevención e tratamento.

un home forte que aumentou a potencia cos produtos

Primeiro de todo, é importante escoller a comida axeitada. Ao final, moitos produtos que melloran a potencia:

  • dispoñible en casa;
  • son útiles non só para o sistema xenitourinario, senón tamén para todo o organismo no seu conxunto;
  • proporcionar o subministro de vitaminas esenciais, micro e macroelementos, minerais e péptidos;
  • axudar a previr outras moitas enfermidades;
  • prolongar a mocidade, manter a actividade e a enerxía;
  • corrixir o traballo doutros órganos e sistemas.
unha muller alimenta ao home con produtos que son útiles para adestrar

Moitos factores que causan unha diminución da libido masculina son difíciles de erradicar:

  • non sempre hai tempo para practicar deporte;
  • o impacto dos factores de estrés é unha parte integral no traballo dun home moderno;
  • malos hábitos (dependencia do tabaquismo, borracheira do fogar);
  • vida sexual irregular (especialmente entre carreiras solteiras);
  • a influencia dun mal ambiente ecolóxico.

Polo tanto, en contraste cos efectos anteriores, pódese corrixir a comida que come un home diariamente, pódese cambiar a dieta engadindo produtos alimenticios para mellorar a potencia.

Onde buscar enerxía?

Nin sequera sospeitamos cantos produtos son beneficiosos para o corpo dun home. El:

  • marisco;
  • un peixe;
  • carne (especialmente tenreira);
  • produtos lácteos fermentados (leite, requeixo, crema de leite);
  • verduras (cenoria, cebola, pemento);
  • froitas (Roma, laranxa, plátano, mazá);
  • produtos apícolas (mel, cera, xelea real, própole);
  • herbas perfumadas (herba de San Xoán, menta, melisa);
  • noces.

Ao incluílos na súa dieta, un home pode mellorar o traballo dos sistemas cardiovascular, dixestivo e endócrino, aumenta a actividade física e mental, mantén o ton e a enerxía por moito tempo. De feito, só grazas aos produtos alimenticios, as substancias útiles entran no noso corpo, sen as cales non poden funcionar adecuadamente e xestionar factores e enfermidades negativas.

O poder do marisco

bistec de peixe para aumentar a potencia

A cantidade de recursos no mar é difícil de comparar con calquera fonte. É o que, cos seus dotes, proporciona unha nutrición adecuada para a potencia. Os máis importantes e eficaces son os produtos do mar (camaróns, mexillóns, luras, rapa). Saturan o corpo con vitaminas do grupo B, C, PP e E, ferro, iodo, fósforo, cobre, cinc, calcio, potasio. O seu efecto beneficioso está dirixido a:

  • músculo cardíaco, endotelio vascular, circulación sanguínea;
  • normalización do metabolismo das graxas (mellora o metabolismo do colesterol);
  • a actividade do tracto dixestivo (absorción de vitaminas esenciais, aminoácidos, péptidos, microelementos);
  • adaptación do corpo aos factores de estrés, sobrecarga física e mental (os ácidos graxos son análogos aos antidepresivos);
  • aumentar os antioxidantes, as capacidades de limpeza do corpo;
  • corrección de trastornos do sistema endócrino (especialmente a tiroide e as gónadas).

Pola súa banda, o peixe proporciona as substancias necesarias para:

  • produción de glóbulos vermellos;
  • funcionamento normal dos leucocitos (sistema inmunitario);
  • síntese de factores neurohumorais, hormonas;
  • estrutura ósea;
  • actividade do sistema nervioso, especialmente do cerebro.

Como axudarán as abellas?

mel para aumentar a potencia

Os produtos apícolas teñen capacidades únicas e teñen un tremendo efecto sobre o corpo. Estes inclúen:

  • cariño;
  • pole;
  • cera;
  • xelea real;
  • própole;
  • perga.

Os "doces" da produción de abellas son principalmente donantes de substancias como a glicosa, sen as cales ningunha célula do noso corpo pode sobrevivir. Teñen o efecto dun "antibiótico natural": participan en procesos inflamatorios, teñen un efecto prexudicial sobre a flora bacteriana.

Ademais, conteñen unha gran cantidade de aminoácidos, encimas, vitaminas, aceites esenciais, neurotransmisores, ácidos.

Afectan o traballo do tecido muscular (incluído o cardíaco), o sistema nervioso-humoral, os órganos do tracto gastrointestinal, os complexos inmunes, os procesos redox. Proporciona acceso a osíxeno a todas as células e elimina os radicais libres, polo que ralentiza o proceso de envellecemento.

Estimulantes de enerxía e ton

Os alimentos que promoven a produción de enerxía, melloran a circulación sanguínea e manteñen os niveis hormonais normais inclúen:

  • perexil;
  • cebola;
  • apio;
  • noces;
  • froitos secos;
  • productos lácteos.
perexil para aumentar a potencia

O perexil é unha fonte de antioxidantes, vitamina C, folato, minerais, flavonoides. Limpa o corpo, elimina toxinas, mellora os procesos metabólicos, aumenta a produción de testosterona e ten un efecto estimulante xeral.

O apio úsase directamente para enfermidades do sistema xenitourinario. Proporcionando un efecto calmante, analxésico e tónico, o apio estimula o desexo sexual masculino e garante a erección normal.

As noces (abelás, anacardos, cacahuetes, améndoas) están compostas por ácidos graxos, vitaminas B, E, arxinina, ferro, cinc, potasio. Este almacén de nutrientes é necesario para o normal funcionamento dos xenitais. Estes son afrodisíacos naturais.

A que debes ter medo?

Non todas as comidas benefician o rendemento sexual dun home. Hai produtos nocivos para a potencia, debido a que:

  • aumentar a concentración de colesterol no sangue;
  • promover a formación de placas ateroscleróticas;
  • reducir a produción de testosterona;
  • destruír a elasticidade e integridade da parede vascular;
  • interromper a circulación sanguínea;
  • debilitar o sistema inmunitario;
  • derrubar o ritmo do sistema dixestivo;
  • liberan radicais libres e encimas proteolíticos.

Polo tanto, ten que saber o que é prexudicial para a potencia:

  • comida rápida;
  • produtos semielaborados;
  • alcohol (especialmente cervexa e bebidas con baixo contido de alcohol);
  • café;
  • embutidos;
  • bebidas con colorantes e sabores;
  • carnes afumadas;
  • aceite vexetal;
  • alimentos demasiado cociñados;
  • bebidas carbonatadas.